Оператор во производство на сладолед

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 6 дена
  • Scoop Artisan Gelato
  • Активен до 22.06.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Scoop Artisan Gelato е СТАРТ АП компанија која се занимава со производство и продажба на високо квалитетен сладолед.
Нашата компанија се соочува со брза експанзија и има потреба од проширување на тимот.
Доколку сакате стабилна и и сигурна работа ова е вистинското место за вас:

  • Работното време е само прва смена од 07:00 -до14:00 часот од пон-саб. 
  • 7 часа работно време. 
  • Бонус 13та плата загарантирана. 
  • Екстра бенефиција ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ. 
  • Работа во централно градско подрачје (Карпош1)

За подетални информации сите кандидати можат да не контактираат на 070 316 511 или на нашиот фејсбук профил https://www.facebook.com/scoopgelatomk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »