Магационер

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

Akcija24 објавува ОГЛАС за работа на позиција за МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола Б – категорија и возачко искуство минимум 2 години
  • Предност со работно искуство во магацин

Одговорности и задачи::

  • Задолжен за набавка, прием, складирање и издавање на роба (утовар / растовар)
  • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот
  • Одржување на хигиена во магационот и службеното возило

На вработените им нудиме:

  • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво место.
  • Можност за зголемување на плата и бонуси во првите 6 месеци.
  • Можност за работа со докажан тим за продажба.

Испратете ја Вашата биографија (CV) на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака "МАГАЦИОНЕР"

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »