Асистент во продажба - Спорт М Охрид

За компанијата: Спорт М е компанија основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Спорт М ДОО Скопје:

Асистент во продажба во Скопје

Спорт М ДОО Скопје во Р.С.Македонија, компанија која успешно работи веќе 25 години, објавува оглас за следната работна позиција:

Асистент во продажба во Спорт М Охрид

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Работа со компјутери
 • Предност е познавање на англиски јазик
 • Искуство во продажба
 • Комуникациски вештини

Работни обврски:

 • Грижа за остварување на квалитетна продажба;
 • Пристап кон потрошувачите што подразбира љубезност и комуникативност;
 • Информирање на потрошувачите за квалитетот на стоката и останати информации кои се од значење за купувачите;
 • Складирање на стоката, распоредување на истата во деловниот објект во кој Работникот е упатен да ја врши работата;
 • Грижа за комплетност на стоките (декларации, упатства, гарантни листови и др.);
 • Исполнување на други работни задачи зададени од Работодавачот или од него овластено лице. 

Нудиме пријатна работна атмосфера и тимска работа. Работата е распоредена во смени,од понеделник до недела со исполнување на 40 часа на неделно ниво.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со испраќање на CV преку полето за аплицирање.

Кандидатите од потесен избор ќе бидат повикани на разговор со одделот за човечки ресурси. 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »