Електро Инженер

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 25.01.2022
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3230952

Во име на нашиот клиент LIBERTY Skopje, дел од глобална компанија за челик и рударство GFG Alliance –  меѓународен бизнис со интегрирана понуда – од производство на течен челик направен од суровини и рециклирани материјали до челици со голема прецизност и придружни услуги, достапни за клиенти ширум светот, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 • ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР ВО ОДРЖУВАЊЕ

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 • Развивање и спроведување на планираната програма за одржување;
 • Координирање на тимот за електро одржување;
 • Следење на буџетот за оддржување во согласност со бизнис планот;
 • Развивање и оддржување на сите потребни системи и процедури;
 • Анализа на работните барања и определба на материјали, опрема и работна сила.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • 5 години работно искуство во областа;
 • Високо образование, Електро факултет.

 ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Познавања од PLC програмирање, HMI и SCADA апликации ќе се сметаат за предност;
 • Вештини и познавања од областа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Крајниот рок за аплицирање е : 18/01/2022.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Со испраќањето на Вашата кратка биографија, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »