Асистент за продажба (со и без работно искуство)

Активни огласи од Креативна Мисла:

Асистент за продажба (со и без работно искуство)

Опис на работото место:

 • Продажба на продукти онлајн.
 • Примање на роба.
 • Внесување на нарачки во систем
 • Пакување на продукти.
 • Познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel)
 • Самоиницијативност и самостојност во работењето.
 • Работа од канцеларија.

Не е потребно претходно искуство за оваа работна позиција.

Следува кратка обука за ова работно место.

Работно време: Понеделник – Петок.

Работно време: од 10:00 до 18:00 часот.

Ние ви нудиме:

 • Редовни месечни примања
 • Пријатна атмосфера
 • Мотивирачки бонуси за работна успешност;
 • Обуки за личен развој.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »