Финишери

За компанијата: ГРАФИКА ПЛУС ДОО Скопје е докажан лидер во широкоформатен и табачен дигитал печат и производство на реклами. Компанијата почна со работа на почетокот на овој милениум кога покрај инвестирањето во производствениот... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Графика Плус:

Монтажер на пвц фолии

Оглас - работник во печатница за финална доработка (жена):

Потребни се два извршители на работна позиција – финишери

• Доработка и пакување на печатени материјали;

Способности:

  • Уредност, педантност, прецизност;
  • Толерантна личност способна да работи тимски

Компанијата нуди:

  • Едно-сменско работење (од 8 до 16 часот);
  • Навремена исплата на личен доход и додатоци на плата, К-15;
  • Периодична финансиска мотивација (најмалку 2 пати годишно зголемување на плата);
  • Работна униформа согласно временските прилики;
  • Конкуретна плата;
  • Обука,одлична работна атмосфера

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »