Специјалист за наплата

За компанијата: ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Специјалист за наплата

Ако сте динамична личност, која се стреми кон најдобри резултати и суштински мотивиран да успее, тогаш ВИЕ сте вистинскиот кандидат за нас.

Од што се состои работата:

 • Наплата на побарувања од клиенти 
 • Комуникација со клиенти во однос на отплата на долгови 
 • Користење стандардни методи и процедури за обезбедување навремена наплата 
 • Одредување на причините за задоцнета отплата на долгови и наоѓање решение за нивно намалување 
 • Нудење можност за продолжување на рок за отплата и реструктуирање на долгови 
 • Постапување по жалби и потреби на корисници 

Што ви нудиме:

 • Парични бонуси;
 • Атрактивни дополнителни поволности, со добри резултати
 • Договор за работа;
 • Работа во динамична средина;
 • Индивидуални обуки во компанијата;

Што се очекува од вас:

 • Комуникативност и подготвеност за создавање нови контакти;
 • Пожелно искуство со комуникација со клиенти;
 • Минимум Завршено средно образование;
 • Основни компјутерски вештини MS Office

И еве неколку информации за нас:

ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group, со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија и Филипини.

Во Р.С Македонија, компанијата почнува со работа од Фебруари 2023 година и се стреми да биде една од најдобрите финансиски компании.

Доколку ве заинтригиравме и сакате да станете дел од нашиот тим, ја чекаме Вашата биографија. Податоците испратени од вас ќе се разгледуваат и чуваат под строга доверливост во согласност со барањата на Законот за заштита на лични податоци. Успешните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Ве очекуваме..

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »