ВОЗАЧ/ДИСТРИБУТЕР

ЈОГО МЕРКУР ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на позиција возач/дистрибутер .За оваа позиција потребно е кандидатот да поседува Б или Ц категорија ,да биде комуникативен,флексибилен ,одговорен и способен самостојно да ги извршува обрските како и да има тимски дух.

плата по договор

За подетални информации контактирајте на следните тел.броеви

075/306-684 Сашо,076/433-961 Игор

email: [најави се за да го видиш е-маилот] , [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »