Администратор на кредитни барања

Финансиско Друштво ОНЕ ФИНАНЦЕ ДООЕЛ Скопје е компанија која нуди брзи и едноставни решенија за микрокредитирање на физички лица. Негуваме работна средина посветена кон извонредност, иновација и интегритет. Придружете се на нашиот динамичен тим и бидете дел од компанија која го цени растот, соработката и професионалниот развој.

 

Работно место: Администратор на кредитни барања -  2 работни места во Скопје

 

Краток опис на услови, способности / вештини за работното место:

 • Навремено и темелно исполнување на работните обврски
 • Доверливост, лојалност и прецизност
 • Познавање на MS Office
 • Професионален пристап
 • Комуникативност и тимска работа
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи

 

Работни задачи:

 • Навремена обработка на кредитни барања, одобрување и исплати
 • Следење на распоредот за отплата на кредит и испраќање на потсетници во врска со доспеани неплатени долгови
 • Обезбедување одлична услуга за клиентите со одговарање на нивните барања и решавање на прашања поврзани со кредитните сметки
 • Подготовка на извештаи за статусот и успешноста на кредитите
 • Соработка со тимот за обезбедување на непречено работење и задоволство на клиентите
 • Помош во развојот и спроведувањето на политиките и процедурите поврзани со администрирање на кредитите

 

Услови од компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Можност за професионален раст и развој
 • Колаборативна работна средина
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

 

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »