Медицински советник

За компанијата: По единаесет години вредна работа и посветеност, стремење кон најновите достигнувања од областа на регенеративнатa медицина, матични клетки, пренатално тестирање и генетски тестови, компанијата Bio Save... повеќе за компанијата »

Одговорности:

 • Комуникација со деловни партнери (клинички центри, болници, приватни ординации) како и клиенти кои се корисници на услугите
 • Посета на потенцијални и тековни клиенти, договарање на продажба

Потребни способности и вештини: 

 • Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
 • Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено 
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Флексибилност за индивидуална и тимска работа
 • Иницијативност и насоченост кон резултати
 • Желба за учење и напредок во областа на работење
 • Флексибилност за работа на терен.

Очекувани квалификации: 

 • ВСС – Медицински струки 
 • Работно искуство во комерцијално работење и продажба на исти или слични производи е пожелно
 • Активно работно користење на англиски јазик (пишан и говорен)
 • Работно користење на компјутер – MS office
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, активен возач.

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на е-мејл адресата [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »