Помлад Регрутер/Психолог

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 23.06.2021
 • Позиција: Психолог/филозоф
 • Локација: Скопје

ДЕКРА во име на свој клиент ја огласува позицијата:

 • Помлад Регрутер/Психолог

ОПИС НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА

 • Регрутација и селекција на кадри;
 • Интервјуирање и евалуација на кандидати;
 • Одржување на база на кандидати;
 • Подготовка на огласи за работа;
 • Други работи во доменот на човечки ресурси.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Високо образование- Дипломиран психолог;
 • Работно искуство од минимум една година;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Познавање на MS Office.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Насоченост кон постојан развој и подобрување на сопствените вештини и знаења;
 • Способност за работа во тим и самостојно;
 • Одлични комуникациски вештини.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: [email protected] со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 22/06/2021.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [email protected]