Градежен инженер

 • Објавен пред 3 недели
 • Офис Ком ДОО
 • Активен до 12.06.2024
 • Позиција: Инженер и технолог
 • Локација: Скопје
 • Веб: ofiskom.mk/
 • Facebook: ofiskom.mk

Потребни квалификации:

 • Сооодветно  образование,
 • Претходно работно искуство и познавање на AutoCAD софтвер 
 • Напредно познавање на MS Office (напредно користење на MS Excel)

Работни обврски:

 • Планирање на процедурите на градба и извршување на припрема за градба;
 • Набавка и проверка на квалитет и количини на градежни материјали;
 • Надгледување на опремата на градилиштето и обезбедување соодветни и безбедни услови за работа;
 • Надзор на градилиштето, координирање и усогласување на работата според градежни проекти;
 • Вршење на сродни задачи;

Доколку  сте полни со ентузијазам за личен развој и напредување испратете го вашето CV  на e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »