Асистент за Човечки ресурси

За компанијата: B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од b watch 1920:

Асистент за продажба Скопје

РАБОТНА ПОЗИЦИЈА

Асистент за Човечки Ресурси, кој одлично создава стратегија за човечки ресурси и целосно ја имплементира истата, развива план за регрутација и селекција на кадри, развива план за тим билдинг активности и план за зближување на кадрите во компанијата, координира соработка во својот сектор и со останатите сектори во компанијата, подготвен/подготвена е да предложува промени кои смета дека се адекватни во секторот

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА КАНДИДАТОТ:

 • 2 годишно работно искуство во полето на човечки ресурси
 • Одлично познавањe на процесот на планирање во полето
 • Работење со кадри од целата копманија
 • Селекција и регрутација на кадри согласно со потребите на компанијата
 • Асистирање во подобрување на перформансот на кадрите
 • Поддршка на кадрите во дневните активности
 • Препознавање на најновите трендови и понуди на пазарот на труд
 • Сетирање, следење и анализа на перформансот на кадрите и следење на  така наречени KPI
 •  Препознавање на потенцијалот на кадрите и нивно напредување во компанијата
 • Желба за напредок во полето на човечки ресурси

ВЕШТИНИ

 • Искуство со регрутација на кадри
 • Одлично познавање на условите на пазарот на труд
 • Одлично адаптирање на потребите на кандидатите
 • Одлично познавање на алатки за регрутација на кадри преку социјални медиуми, веб провајдери за регрутација на кадри, Headhunting
 • Одлично спроведување на правилата и политиките на компанијата на кадрите
 • Голема креативност и одлични аналитички способности
 • Извонредни комуникациски и интерперсонални вештини
 • Адаптирање на промени на планот согласно потребите
 • Препознавање на квалитет на кандидати и понуда на адекватна работна позиција

ПРИДОБИВКИ

 • Можност за напредување во кариерата
 • Можности за личен и професионален развој
 • Место на кое изразувањето на креативност е поддржано и добредојдено
 • Место каде мислењата се слушнати и ценети
 • Шанса да за зголемување на работното портфолио
 • Работа во компанија која има 100 годишна традиција и искуство

 

 

Ве покануваме доколку соодвествувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате сите горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 23.08.2023 на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака Асистент за Човечки Резурси.

 

                                                                                                                                               Ве очекуваме,

                                                                                                                                        Тимот на b watch 1920

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »