Бараме квалификувана медицинска сестра

Ординацијата за уво, нос и грло ПЗУ ПРИМАРИУС Д-Р МЕРИ бара медицинска сестра.

Потребни квалификации:
- завршено средно или вишо образование од областа на медицината
- положен стручен испит
- со или без работно искуство (претходното работно искуство се смета за предност)
- основно познавање на англиски јазик
- основна дигитална писменост, односно познавање на работа со компјутер

Потребни способности и вештини:
- организираност и одговорност
- одлични комуникациски вештини
- способност за индивидуална и тимска работа 
- лојалност, енергичност, самоиницијативност, темелност

Ординацијата нуди:
-одлични услови за работа и пријатна работа атмосфера
-плата по договор

Ги повикуваме сите заинтересирани да го испратат своето CV на email адресата: [најави се за да го видиш е-маилот]
За повеќе информации обратете се на 070-910-332.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »