Еквилибриум Ресторан: Готвач/ка

Готвач/ка

За компанијата: Equilibrium е модерен ресторан во Аеродром - Скопје, кој плени со одличната кујна, врвните гастрономски доживувања, пријатна атмосфера. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Еквилибриум Ресторан:

Салатер/ка - Готвач/ка - Шанкер/ка - Готвач/ка - Салатер/ка

Ресторан ЕКВИЛИБРИУМ има потреба од ГОТВАЧ/КА, поради зголемен обем на работа. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »