СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 2 месеци
  • Декра
  • Активен до 24.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Декра со својот тим на професионалци кои со својата експертиза и посветеност во развој и менаџирање на човечките ресурси, нуди услуги и решенија за своите клиенти со цел да ги спои луѓето и работата, креирајки синенергија која води кон долготрајно партнерство.

Кроациа Осигурување – Живот со поддршка на Декра преку  “Програмата за нови вработени во продажниот сектор“ овозможува вработување во Кроациа за сите лица кои имаат желба за работа, развој на личен и професионален план и градење на кариера во реномирана компанија.

Кроациа Осигурување – Живот уште од првиот ден Ви нуди:

  • Вработување на полно работно време;
  • Конкурентна плата и бенефиции;
  • Сеопфатна обука и посветено, професионално менторство во првите месеци на процесот на воведување на работното место;
  • Поддршка, следење и наградување на работните успеси од првиот ден на вработување;
  • Континуирано вложување во личниот и кариерен развој на секој вработен во Кроациа Осигурување –Живот.

Доколку се гледате себе си како дел од семејството на Кроациа Осигурување – Живот, Декра Ве охрабрува да аплицирате на следнава е-маил адреса:

rabota@dekra.mk, најдоцна до 31.08.2019 година

КЛИКНИ