Општ работник во печатница

За компанијата: ГРАФИКА ПЛУС ДОО Скопје е докажан лидер во широкоформатен и табачен дигитал печат и производство на реклами. Компанијата почна со работа на почетокот на овој милениум кога покрај инвестирањето во производствениот... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Графика Плус:

Електричар - Оператор за доработка на материјали

ЗА КОМПАНИЈАТА

ГРАФИКА ПЛУС ДОО Скопје е докажан лидер во широкоформатен и табачен дигитал печат и производство на реклами. Компанијата почна со работа на почетокот на овој милениум кога покрај инвестирањето во производствениот погон се оформуваше и нашиот професионален тим за работа. ГРАФИКА ПЛУС ДОО успешно ја обавува својата дејност на пазарот 20 години и работи со добро обучен тим од професионалци и гарантирани можности во дизајн, проектирање, печатење, аплицирање и монтажа.

Компанијата Графика Плус Доо од Скопје поради зголемен обем на работа е насочена кон зголемување и надградување на својот тим.

Потребен е еден извршител на работна позиција 

ОПШТ РАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА- МАШКО / ЖЕНСКО

Работни обврски:

 • Логистичка подршка и помош во финална доработка на печатени материјали, брендирање на излози, возила и сл. со пвц фолија

Способности:

 • Уредност, педантност, прецизност;
 • Толерантна личност способна да работи тимски
 • Умешност во ракување со рачен и електричен алат;
 • Претходно работно искуство не е задолжително

Компанијата нуди:

 • Едно-сменско работење (од 8 до 16 часот);
 • Навремена исплата на личен доход и додатоци на плата, К-15;
 • Периодична финансиска мотивација (најмалку 2 пати годишно зголемување на плата);
 • Работна униформа согласно временските прилики;
 • Плата по договор;
 • Обука,одлична работна атмосфера

 

Доколку имате искрена намера за вработување во добар тим и пријатна работна средина со можност за понатамошно остручување и усовршување, испратете ја вашата кратка биографија преку полето Брза Апликација,или на нашиот маил [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 05.06.2023 година и нашиот тим ќе ве контактира за понатамошни детали. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »