Продажен менаџер

 • Објавен пред 8 месеци
 • Декра
 • Активен до 16.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, компанија која работи во сферата на ВР маркетинг, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • Продажен менаџер

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Cold calling – продажба и продажни активности. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Претходно работно искуство во продажба;
 • Искуство со работа со CRM ќе се смета за предност;
 • Средно или високо образование;
 • Возачка дозвола Б категорија и сопствено возило;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на Англиски јазик.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Способност за градење на професионален и долготраен однос со клиенти;
 • Ориентираност кон тимска работа;
 • Комуникативност и енергичност;
 • Иницијативност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 15/05/2018.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ