Бравар / Заварувач

Плата од 50.000 ден.

За компанијата: ЛИМ ДИЗАЈН – Скопје е фирма со долгогодишно искуство која на пазарот датира уште од 1983 година и успешно работи веќе 39 години, постојано вложувајки во развивање и унапредување на своите логистички и оперативни капацитети. повеќе за компанијата »

Фирмата ЛИМ ДИЗАЈН ДООЕЛ од Скопје објавува ОГЛАС за следниве работни позиции

1 . ЗАВАРУВАЧ

Потребни квалификации

  • Завршено средно стручно образование
  • Предходно работно искуство во истата област ( ќе се смета за предност )

Пожелно поседување на возачка дозвола (Б) Категорија

2 . БРАВАР

Потребни квалификации

  • Завршено средно стручно образование
  • Предходно работно искуство во истата област ( ќе се смета за предност )

Пожелно поседување на возачка дозвола (Б) Категорија

Вашите апликации можете да ни ги испратите  на : [најави се за да го видиш е-маилот]   или да не контактирате дирекно на следниов телефонски број 078/260-622 Лице за контакт Игор.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »