Маркетинг специјалист

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 30 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 30 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »

БОЛНИЦА НЕУРОМЕДИКА, првиот приватен медицински бренд во Р. Македонија кој успешно работи веќе 31 година, објавува оглас за следната работна позиција:

МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ - Со искуство

Потребни квалификации:

  • ВСС
  • Познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери
  • Искуство минимум 2 години во маркетинг сектор

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионален и љубезен однос при комуникација 
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
  • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »