Медицинска сестра/техничар за специјализирана продавница за слушни апарати

За компанијата: Акус Медикус е една од првите приватни поликлиники и центар за слух и слушни апарати отворени на територија на Р. Македонија. Основани во 2001. година, посветени сме за пружање на најсоодветна грижа... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Акус Медикус:

Електроничар/Сервисер

Оглас за вработување

Акус Медикус ДОО, специјализирана продавница за слушни апарати во Скопје, има потреба од медицинска сестра/лаборант/забен техничар/дефектолог со следни квалификации и способности: 

 • Минимум средно стручно образование
 • Положен стручен испит
 • Пожелно 2 години работно искуство во здравство или сродна дејност
 • Основни компјутерски вештини 
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Желба за учење и надградување
 • Способност за индивидуална и тимска работа 
 • Работа со временски рокови 
 • Самостојно решавање на проблеми/снаоѓање во ситуации
 • Позитивен пристап кон работата.

Што Ви нудиме ние?

 • Пријатна и пријателска работна атмосфера, флексибилни паузи, неограничено кафе.
 • Работа во 2 смени
 • Конкурентна плата + БОНУС од сопствен и колективен учинок, награди.
 • Редовен К-15
 • Можност за кариерен развој и унапредување
 • Обука и тренинг за работа со слушни апарати
 • Бесплатни прегледи во нашата поликлиника

Доколку сте заинтересирани, Вашето CV пратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот] . Доколку ги исполнувате критериумите ќе бидете контактирани од наша страна во најскор рок.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »