Лимар (за во монтажа и производство)

За компанијата: ИЦС ГРУП ДОО - Скопје е фирма , која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Својата политика и концепција на работа ја... повеќе за компанијата »

ЛИМАР

(за во монтажа и производство)

Потребни квалификации:

 • За лимар во монтажа - Познавање на процесите во  лимарското работење - монтажа на каналски единици како и по потреба  работа во производствениот погон
 • За лимар во производство - Познавање на процесите во лимарското работење - изработка на елементи според налози, работа на машини во производствениот погон
 • Вештини за работа со алат и машини
 • Способност за комуникација при превземање на задачите, разјаснување на детали и сл
 • Диплома од средно стручно или гимназиско образование

Искуство

 • Пожелно е кандидатите да имаат работно искуство во областа на лимаријата, но не е задолжително.
 • Добредојдени се и кандидати со предиспозии за работа во областа на лимарското производство,  како и работа на терен

Вештини и способности:

 • Координација со колегите
 • Добри комуникациски и организациски способности
 • Уредност и педантност при работењето
 • Фокус на детали

Клучни лични карактеристики: Прецизна личност, посветеност кон точно и навремено завршување на задачите.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата  и дополнителни бонуси според учинокот
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Работно време од понеделник до петок од 07:30 до 15:30 часот

Работната позиција е во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати своето  CV може да го  испратат на следнава e-mail адреса  [најави се за да го видиш е-маилот] (со назнака за работно место Лимар)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »