Шофер со Ц-Категорија

Плата од 35.000 ден. до 45.000 ден.

Фирма ,има потреба од шофер со Ц-Категорија со и без работно искуство за возење камион во Скопје и блиска околина.

Плата од 35000-45000 ден плус хранарина.

  • Работно време од 8-16 часот, од понеделник до петок.

Информации на тел. 078-281-453

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »