Оператор во производство

Плата од 23.000 ден. до 24.000 ден.

За компанијата: Теламон е специјализиран за решенија за телекомуникациски мрежи и услуги за индустриско склопување. Нашата цел е да го поедноставиме вашиот бизнис со зголемување на ефикасноста и рационализирање на работењето. повеќе за компанијата »

ТЕЛАМОН - една од најголемите приватни компании за производство на кабелски сетови за автомобилската индустрија од Индијана, САД има потреба од работници за отворена работна позиција во оддел Производство.

Основни обврски и одговорности:

 • Составување на индустриски делови според упатствата за процесот на квалитет користејќи разни алатки. 
 • Тестирање на склопената опрема. 

Работната позиција опфаќа:

 • Работење согласно работни упатства и инструкции од претпоставен.
 • Составување и тестирање на составениот производ.
 • Сортирање несоодветни материјали.
 • Вршење на работните задачи со полно работно време во траење од 40 часа седмично.
 • Работа во стоечка положба и повторувачки движења со раце.
 • Документирање и одржување запис за инспекција на готови производи. 
 • Почитување на интерните правила и политики, генералното работно време, времето за паузи.

Теламон нуди:

 • Организиран превоз од Скопје;
 • Работа во две смени (06:00-14:00 и 14:00-22:00);
 • Работно време од понеделник до петок;

Вработувањето во "Теламон-Европа" е взаемна врска на доверба и сигурност. Имаме должност да се грижиме кон вработените, а должност на вработениот е да ги изврши законските и разумни наредби на Теламон-Европа.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со целосна доверливост.

Единствено кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »