Теламон (Telamon) - вработување - vrabotuvanje - KARIERA.mk

Теламон

ЕМБС: 7266332
Индустрија: Аутомото
Адреса: ул. 8 бр.24
Град: Скопје
Телефон: 389(0)2.257.8155
Facebook: telamoncorp
Теламон е специјализиран за решенија за телекомуникациски мрежи и услуги за индустриско склопување. Нашата цел е да го поедноставиме вашиот бизнис со зголемување на ефикасноста и рационализирање на работењето.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »