Администратор во финансии

 • Објавен пред 3 недели
 • Соникс ДООЕЛ
 • Активен до 19.01.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Соникс ДООЕЛ:

Електро инженер/техничар

Опис на работното место:

 • Подготовка на излезни и влезни фактури
 • Подготовка на понуди 
 • Електронско плаќање и преглед на изводи
 • Работа во финансов систем

Профил на кандидат:

 • Образование: ВСС- Економски Факултет или еквивалент
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Работно искуство од минимум 1 година,
 • Организациски способности
 • Одговорност и лојалност , работа со доверливи информации

Услови кои ги нуди компанијата:

 • Обука на кандидатот во склоп на работењето
 • Почетна плата 24.000 денари

CV-то испратете го на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »