ШИВАЧИ / ШИВАЧКИ - ХРВАТСКА

  • Објавен пред 9 месеци
  • Декра
  • Активен до 24.07.2018
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Декра:

Customer Development Manager (m/f) - Product Trainer

Наш клиент е хрватска компанија од текстилната индустрија, која е основана во 2001 и која работи за потребите на автомобилската индустрија.

 

Има вработено повеќе од 500 луѓе и се занимава со шиење на опрема за ентериери на возила (Фолцваген, Мерцедес, БМВ, Шкода, Форд, Волво, Тојота и Ленд Ровер).

Компанијата има освоено бројни национални награди за најуспешна компанија во својата категорија, најдобар извозник од средна големина, најдобро средно претпријатие и најбрзорастечка компанија.


 

За нивните потреби ги огласуваме следните работни позиции:


 

ШИВАЧИ / ШИВАЧКИ

(20 позиции)


 

Потребни квалификации:

• Работно искуство како шивач/ка во текстилна или автомобилска индустрија

• Завршена обука / курс за шиење - не е задолжително, но ќе се смета за предност


 

Работни услови:

• Работното време е од Понеделник до Петок по 8 часа со 3 вклучени паузи

• Работа во две смени

1 смена од 6.00ч. до 14.00ч.

2 смена од 14.00 до 22.00ч.

• Саботите се работат по потреба и дополнително се плаќаат

• Можност за дополнителна заработка и бонуси со остварување на таргети

• Платено сместување од страна на компанијата

• Платен превоз од Скопје до Преграда, Хрватска (50 км од Загреб) каде што е седиштето на компанијата

• Трошоците за вадење на работна дозвола ги покрива компанијата


 

Лични карактеристики, вештини и спосособности:

• Професионалност во извршување на секојдневните обврски и одговорност при следење на компаниските правила и процедури

• Способност за работа во смени и работа во мултикултурна средина

• Желба и подготвеност за живеење во странство


 

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите лични податоци или биографии на work@dekra.mk.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју со клиентот во Скопје во кое ќе биде вклучен и практичен дел со работа на машина за шиење.

КЛИКНИ