Technical Support Engineer

За компанијата: LiveDOOH Signkick е иновативна технолошка платформа која им помага на сопствениците на медиуми надвор од дома да го револуционизираат начинот на кој се поврзуваат со огласувачите повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 12 месеци
  • LIVEDOOH
  • Активен до 18.07.2023
  • Позиција: Инженер и технолог
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.ldsk.io
  • Linkedin: companylivedoohsignkick

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »