ОПЕРАТОРИ НА УПЛАТНИ МЕСТА ЗА ГРАД МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

 • Објавен на 5.2018
 • ДЕЛТА БЕТ
 • Активен до 27.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Македонска Каменица

Mozzart на пазарот на игри на среќа работи од 2001 година и како таква е една од водечките компании во регионот на Источна Европа. Нашата основна дејност е приредување на игри на среќа во обложувалница, а нашиот најголем капитал се луѓето. Во овој момент, компанија Mozzart има околу 4000 работници и околу 900 подружници во регионот.  Во Македонија работи од 2008 година, има околу 400 вработени и има 107 подружници.

                                  За работа на територијата на Град  Македонска Каменица, потребни ни се

                                                 ОПЕРАТОРИ НА УПЛАТНИ МЕСТА

Основни должности:

 • Прием на уплатa и исплата на добитни тикети
 • Комуникација со играчи и давање потребни информации поврзани со услуги, резултати, услови и начин на играње
 • Грижа за безбедност на парични средства, како и грижа за опрема и уредите на уплатното место
 • Принтање резултати, дневни понуди и додатоци, ажурирање огласна табла, уклучување пренос од спортски настани
 • Припрема на топли и ладни пијалоци и послужување клиенти
 • Работа на фискална каса
 • Прием и проверка на роба и испратници од добавувачите
 • Одржување хигиена на шалтерот, шанкот и уплатното место

Услови:

 • IV степен стручна спрема
 • Пожелно работно искуство на работни места како трговци, комерцијалисти или на работни места во менувачница
 • Одлично познавање на работа со компјутер
 • Одговорност, лојалност, професионалност
 • Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост
 • Смиреност, сталоженост, комуникативност
 • Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mozzart, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија и Источна Европа, Ве молиме Вашето CV и мотивационото писмо да ги испратите на e-маил  job@mozzartbet.mk  
Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Краен рок за поднесување на пријавите е 27.05.2018 година.Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг. Непотполните пријави нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ