Подготвувач на здрава храна

Се бара:

  • Подговувач на храна со искуство во локал за здрава храна.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, слободно контактирајте не на : +38971 299 789

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »