Оператори во Производство

За компанијата: Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo:

Supply Chain Strategy Manager

(преземи го огласот како PDF)

Придружете ни се!

ЛЕАР Тетово вработува ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО!

Што Нудиме?

•Почетна месечна нето плата 28.500 – 30.000 денари + целокупниот претходен стаж;

•3.000 денари бонус за добредојде;

•Бонус за препорака до 9.000 денари

•Бонус за ефикасност

•Обуки за професионален развој и можности за напредување

•Организиран топол оброк и превоз од Тетово, Гостивар,Куманово, Скопје и околните места;

•Најмалку 20 дена годишен одмор и К15;

Дојдете секој работен ден од 9-15ч  во нашата фабрика на адреса ТИРЗ бб, Тетово за да добиете повеќе информации или јавете ни се на број 071/377-322

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »