Специјалист за работа со дигитален печатач и доработка

За компанијата: ГРАФИКА ПЛУС ДОО Скопје е докажан лидер во широкоформатен и табачен дигитал печат и производство на реклами. Компанијата почна со работа на почетокот на овој милениум кога покрај инвестирањето во производствениот... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Графика Плус
  • Активен до 28.05.2022
  • Позиција: Дизајнер
  • Локација: Скопје

За потребите на својот професионален тим ОБЈАВУВА отворена работна позиција:

Специјалист

за работа со дигитален печатач и доработка

 

ЗА КОМПАНИЈАТА

ГРАФИКА ПЛУС ДОО Скопје е докажан лидер во широкоформатен и табачен дигитал печат и производство на реклами. Компанијата почна со работа на почетокот на овој милениум кога покрај инвестирањето во производствениот погон се оформуваше и нашиот професионален тим за работа. ГРАФИКА ПЛУС ДОО успешно ја обавува својата дејност на пазарот 20 години и работи со добро обучен тим од професионалци и гарантирани можности во дизајн, проектирање, печатење, аплицирање и монтажа.

Од идеалниот кандидат очекуваме:

 

Самоиницијативност

Доследност и навременост за извршување на работата

Грижа за корисниците

Колегијалност и искрена вклученост во тимот

Сериозен пристап кон Компанијата

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 

  • Средно образование
  • Развиени компјутерски вештини
  • Претходно работно искуство на конкретната специјалност е пожелно но не е исклучително

 

НУДИМЕ:

 

Работа со високопрофесионален тим и модерна технологија

Лидерство

Конкурентна финансиска надокнада за вашиот труд

Баланс меѓу работата и вашиот семеен живот

 

Доколку имате искрена намера за вработување во добар тим и пријатна работна средина со можност за понатамошно остручување и усовршување, испратете ја вашата кратка биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] и нашиот тим ќе ве контактира за понатамошни детали. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »