Автомеханичар

ПРО-ЦИТ ДОО-Скопје, за потребите на мултибренд авто-механичарски сервис, прв овластен авто-сервис за светски реномираните брендови VALEO, NTN-SNR, CORTECO, HUTCHINSON, ASMETAL, EYQUEM, BENDIX, NISSENS ...

ВРАБОТУВА:

АВТОМЕХАНИЧАР

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС - Завршено образование од соодветната област
  • Работно искуство од најмалку 3 години како авто-механичар;
  • Искуство со дијагностика на возила

Очекувани вештини и способности:

  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи;
  • Самосталност при извршување на работните задачи;
  • Тимска работа;
  • Лојалност и дискреција

Испратете CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “за оглас АВТОМЕХАНИЧАР” или јави се на 075-233-037

Напомена:

Сите апликации ќе бидат третирани со најстрога доверливост.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »