Оffice Аssistant

Потребни квалификации:

 • Висока стручна подготовка (ВСС) ќе се смета за предност,
 •  Претходно работно искуство во трговија на големо и/или странски компании  ќе се смета за предност
 • Активна дневна комуникација (email, телефон, ) и високо професионален однос со бизнис партнерите
 • Подготовка на понуди,  фактури и документи, нивно соодветно архивирање и складирање
 • Задолжително високо ниво на познавање на англиски јазик за активна усна и писмена комуникација .
 • Задолжително  добро познавањe на  МS Office Пакетот (Excel, Word, Power Point ) и останати компјутерски познавања
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија

Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Организациска и аналитичка способност
 • Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршување на работните задачи
 • Професионалност и позитивен однос

Сите заинтересирани кандидати да достават  CV со фотографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »