Aсистент за продажба - „Rebecca"

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

МОТИВИ Вработување за својoт клиент, Rebecca - модерен премиум бренд за Италијански накит, бара:

АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА, во продажен салон во Скопје - East Gate Mall; Ramstore Mall; City Mall

Услови на кандидатите:

 • Комуникативна, доверлива и одговорна личност,
 • Искуство во малопродажба ќе се смета за предност,
 • Развиени вештини на продажба и ориентираност кон купувачите,
 • Изразена иницијатива и проактивен пристап во работата,
 • Познавање работа на компјутер и англиски јазик
 • Претходна работа со накит ќе се земе како предност.

Обврски:

 • Одржување највисоко ниво на услуга во секој момент,
 • Градење и негување добри односи со потрошувачите,
 • Одржување на хигиена во продажниот салон

На вработените им нудиме:

 • Работа во динамично опружување
 • Работа во смени
 • Усовршување во областите на продажба
 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво ниво
 • Конкурентна плата + Бонуси
 • Можност за обуки и посети меѓународни саеми

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »