Магационер

Плата од 35.000 ден. до 40.000 ден.

Опис за позиција магационер:

  • Прием и контрола на влез и излез на роба
  • Познавање на работа со ВИЉУШКАР
  • Спремање на роба за испорака

Работно време од 08 до 15 часот од Понеделник до Сабота(7 часа дневно)

Недела, државни и верски празници(според закон) се неработни.

Плата 36.000ден / + регрес 40,000 ден К15

Побарајте не на 071 457 738

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »