Агент во повикувачки центар

За компанијата: ODM COLLECTIONS Дооел Скопје е компанија специјализирана за откуп на побарувања. Континуирано ги унапредуваме процесите на работа и инвестираме во персоналот и најдобрите работници и технологијата со цел на пазарот да понудиме услуги од највисок квалитет. повеќе за компанијата »

ОДМ КОЛЛЕКТИОНС ДООЕЛ Скопје има потреба од проширување на својот тим

*3 (три) Агенти за наплата на побарувања на македонски јазик,

*2 (два) Агенти за наплата на побарувања  на албански јазик
Место: Скопје

ODM Collections d.o.o. e компанија од Белград специјализирана за откуп на побарувања, присутна во повеќе земји од регионот на Западен Балкан. Нашата компанија е со стекната доверба од страна на бројни реномирани клиенти од различни области и гранки на индустријата на кои сме им доверлив партнер во процесот на управување со побарувањата. Со континуирано унапредување на процесите и вложување во едукација на своите вработени, успеваме постојано да ги исполнуваме стандардите на работењето.

Во канцеларијата во Скопје имаме потреба од проширување на тимот и пополнување на позицијата Агент во повикувачки центар.

Барања и очекувања кои кандидатот треба да ги исполни:

 • Одлични интерперсонални, преговарачки и комуникациски особини
 • Изразена способност за решавање на проблеми
 • Флексибилност и издржливост
 • Предност имаат кандидатите кои имаат искуство во наплата на побарувања
 • Познавање на англиски јазик

Опис на работните задачи:

 • Телефонска комуникација со цел наплата на побарувања на различни проекти;
 • Одговорност за резултатот од наплата на доделениот проект;
 • Евиденција на повици на дневно ниво

Нудиме:

 • Динамични и креативни работни задачи
 • Можност за личен и професионален развој
 • Адекватни и стимулирачки примања

Заинтересираните кандидати се повикуваат да ги испратат своите професионални биографии преку својот профил или на маил [најави се за да го видиш е-маилот] .

ОДМ КОЛЛЕКТИОНС го задржува правото да ги контактира само оние кандидати кои ќе влезат во списокот на потесна селекција.

 • Задолжително да се наведе за кој јазик аплицирате (за е-маил апликации).

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »