Диспечер со искуство во Американска транспортна фирма

За компанијата: MIT Logistics is trucking company based in Kenvil, New Jersey, USA. Founded in 2020 we currently have 30 trucks that are operating and we are needing dispatchers, recruiters and safety personel. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • MIT Logistics
 • Активен до 18.06.2024
 • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
 • Локација: Скопје
 • Facebook: mkfreightinc

Се бараат диспечери за работа во Американска транспорт фирма. Бараме само диспечери со претходно искуство во фирма од Америка и што можат да раководат со 5+ камиони. Ни треба сериозни луѓе за работа од дома или во канцеларија во Аеродром, Скопје. 

 • Работата вклучува комуникација со шофери и брокери.
 • Задолжително познавање на англиски јазик.
 • Работно време од 14:00 до 23:00 часот.
 • Минимум 2 години искуство како диспечер во Американска компанија во Источниот дел на Америка.
 • Познавање на ДАТ програмата за букирање на тури
 • Можете да се пријавите на емаил [најави се за да го видиш е-маилот]  

Заинтересираните кандидати нека пополнат апликација

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »