Менаџер/ка за транспорт и логистика

Плата од 35.000 ден. до 45.000 ден.

За компанијата: МА-ТАБ Логистик организира комплетен камионски транспорт за Вашите пратки од Цела Европа до Македонија, Косово, Албанија и обратно. Ние обезбедуваме професионална и пријателска услуга со високо ниво на точност и сигурност. повеќе за компанијата »

МАТАБ ТРАНСПОРТ &  ЛОГИСТИК 

АГЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА   

 • Познавање од областа за маркетинг и логистика 
 • Подготовка на договори, одлуки, набавки за потребите на фирмата, превземање на повици и утовар од страна на нашите клиенти 
 • Добри комуникациски вештини и професионалност со клиентите 
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на  македонскиот и англискиот јазик  (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • Проекција, организација и координирање на продажбaта 
 • Активна комуникација со клиентите од секое ниво,
 • Изготвување на годишни планови за продажба, организирани и проектирани на квартално ниво,

   Што добивате:

 • Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 
 • Пријатна работна атмосфера, 
 • Комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал
 • При реализиран месечен таргет освен месечна плата + БОНУС + K15 

Испратете CV на eмаил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт: 00 389 71 36 36 16 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »