Оператор во погонска лабараторија

За компанијата: Либерти Скопје е дел од Либерти Стил Групацијата, глобална компанија за челик и рударство која има 200 производствени капацитети во 10 земји. Компанијата произведува ладно валан челик, поцинкувани котури... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЛИБЕРТИ АД Скопје:

Работник на када за поцинкување - HR Analytics

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »