Градинар

Градинар

Главни одговорности и обврски:

 • Одржување на зеленило, цвеќиња, украсни дрвја во дворната површина на комплексот
 • Поткастрување на разни листопадни и иглолисни растенија/дрвја во различни големини
 • Косење, одржување и негување на тревна површина
 • Ѓубрење на истите и нивно наводнување
 • Управување со машини за косење и рачна моторна косилка
 • Чистење и собирање на лисја

Очекувани квалификации:

 • Завршено средно образование 
 • Висока работна етика и добри практични вештини
 • Претходно искуство во градинарско работење ќе се смета за предност
 •  

Потребни способности и вештини:

 • Професионален и одговорен однос кон работата
 • Лојалност, доверливост и енергичност во исполнување на обврските
 • Дисциплина, организираност и одговорност
 • Посебна посветеност кон мерките за безбедност и здравје при работа
 • Ефикасност и педантност во вршење на работните задачи

Компанијата за своите вработени нуди:

 • Работа во реномирана компанија
 • Договор на неопределено време
 • Платена храна - обезбеден оброк и пијалоци 
 • Редовна плата
 • Одлични услови за работа во пријатна атмосфера и можност за професионален напредок .  

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата биографија со фотографија на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

За повеќе информации јавете се на тел. 02/ 2523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »