Шпедитерски техничар - Подружница Прилеп

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување шпедитерски техничар-административен службеник со или без работно искуство во подружница Прилеп.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат:

  • Завршено средно образование
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
  • Познавање на Англиски јазик
  • Познавање на Microsoft Office
  • Возачка дозвола Б категорија

Работни задачи:

  • Познавање и изработка на документација поврзана со увозот и извозот на стоки
  • Транзитни декларации и збирни декларации
  • Вршење на преглед за стоки кои подлежат на контрола од надлежните органи
  • Достава на документација до надлежните органи
  • Достава на документација до клиенти

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »