Друштво за осигурување ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

ЕМБС: 6224695
Индустрија: Финансии и банкарство
Адреса: Ул. Мајка Тереза бр.1/2
Град: Скопје
Телефон: (2)3122385
Facebook: halkinsurance
Основана во 2007
ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е Друштво за неживотно осигурување кое се стреми кон брз развој и зголемено учество на пазарот на осигурување во Република Северна Македонија. На нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за професионален развој и надоградба како и одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »