УНИКА ЛАЈФ АД Скопје

ЕМБС: 6712339
Индустрија: Финансии и банкарство
Адреса: бул. Илинден бр.1
Град: Центар
Телефон: 023288800
Веб: www.uniqa.mk
Facebook: uniqa macedonia
Основана во 2011
Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа.

Групацијата е застапена со 40 Друштва за осигурување во рамките на 18 држави во Европа, и истовремено преку своите 23.500 вработени врши услуги насочени кон задоволување на потребите на своите клиенти .

Во Република Македонија УНИКА е присутна 20 години преку своите две друштва за осигурување – УНИКА АД Скопје и УНИКА ЛАЈФ АД Скопје, со што на нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за професионален развој и надградба, како и одлични услови за работа во средина со професионален и амбициозен тим .

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »