Kromberg & Schubert Macedonia Bt DOOEL

ЕМБС: 6703186
Индустрија: Аутомото
Адреса: Индустриска Зона, Жабени
Град: Битола
Телефон: +38947210712
Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија.барај огласи за вработување » барај останати огласи »