Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo

ЕМБС: 7037651
Индустрија: Аутомото
Адреса: Технолошко Индустриска Зона Тетово
Град: Тетово
Телефон: 00000
Веб: www.lear.com/
Facebook: learcorporation
Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово.Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »