Credi Yes Skopje

ЕМБС: 7396384
Индустрија: Финансии и банкарство
Адреса: ул. Даме Груев бр.3
Град: Скопје
Веб: crediyes.mk
Facebook: crediyes.mk
Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци. Нашите критериуми за одобрување на кредитот и висината на месечните рати се целосно прилагодени според потребите и можностите на клиентите во Македонија.Нашиот тим е составен од амбициозни и посветени вработени подготвени да Ве сослушаат и да Ви помогнат во секое време. Креди ЈЕС нуди неколку продукти што ќе ги задоволат Вашите индивидуални потреби. Транспарентност, почит кон клиентите, квалитетна услуга и брзина се наш приоритет при секоја наша услуга.барај огласи за вработување » барај останати огласи »