КАМ ДОО ИЛИНДЕН

ЕМБС: 5294576
Индустрија: Трговија
Адреса: ул.35 бр.39 1041 Илинден
Град: Скопје
Телефон: 02/3171747
Веб: kam.com.mk
KAM MARKET доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев.

КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојано ниски цени.
Присутни сме во три земји со повеќе од 100 продавници, а успехот на компанијата го обезбедуваат 1.200 вработени кои посветено и професионално ја извршуваат својата работа.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »