Шин Хаи

ЕМБС: 40300045052
Индустрија: Прехрамбена
Адреса: Лермонтова бр. 19
Град: Скопје
Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна.барај огласи за вработување » барај останати огласи »