Оператор во магацин

За компанијата: ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851 повеќе за компанијата »

ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Опис на работни задачи

• Прием на материјали
• Управување со материјали: следење на сите движења на материјалите во компанијата
• Сместување на материјалите на залиха
• Доставување на материјалите од залиха
• Снабдување на производната линија со потребните материјали
• Управување со отпад

Потребни квалификации

• Средно образование од техничките науки
• Валидна лиценца за возење на виљушкар ќе се смета за предност
• Претходно работно искуство во Магацин во производствена средина
• Познавање на регулативите за здравје и безабедност при работа
• Способност за прецизна работа со детали
• Способност за работа под притисок и кратки рокови

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик на https://vanhool.com/mk, во делот Кариери”.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »